Ninja H2R e doar începutul. Kawasaki are în plan mai multe motociclete supra-alimetate

Kawasaki-Ninja-H2-2015

Kawasaki Ninja H2R a uimit pe toată lumea în toamna anului trecut: designul unui avion de vânătoare și un motor supra-alimentat de peste 300 cp. Cu adevărat fabulos. Dar ar fi păcat ca lucrurile să se oprească aici.

Zvonul a fost lansat de jurnaliștii MCN, care scriu că japonezii de la Kawasaki au înregistrat numele unui model viitor în Europa, Japonia și America: Ninja R2. Iar în actele „OSIM-ului“ din Japonia au mai apărut Ninja R2-R, Ninja E2, Ninja E2-R, Ninja S2 și Ninja S2-R.

În plus, supercharger-ul a fost proiectat de la zero de Kawasaki, iar pentru asta s-au cheltuit sume importante timp de câțiva ani. E greu de crezut că o astfel de investiție ar fi limitată la un singur model care, și așa, se vinde în versiune limitată.

Cei de la Kawasaki nu spun nimic, dar în piață se vorbește despre motociclete de cilindree mai mică dotate cu supercharger: o sportivă de 600 cu performanțele uneia de 1.000, de exemplu. Sau, și mai bine, una de 250-300 cu performanțele unei motociclete în toată regula. Destul de tentant pentru piețele emergente, nu credeți?

Kawasaki-Ninja-H2R

 

Pubblicato da Admin

[center][b][size=3]My Site[/size][/b][/center] [center][b][size=3]link: www.serverforte.altervista.org[/size][/b][/center] [center][b][size=3]or my Blog [/size][/b][/center] [center][b][size=3]link: www.serverforte.altervista.org/blog[/size][/b][/center] [center][img=http://www.serverforte.altervista.org/imgsite/mysite.jpg][/center] [center][b][size=3] Dj fort3 - Into fuLL [remiX][/size][/b][/center] [center][video=http://www.youtube.com/watch?v=ug7uW4WKBOM][/center] [center][b][size=3] Dj fort3 - Babilonia [remiX][/size][/b][/center] [center][video=http://www.youtube.com/watch?v=agHrN7GTMX0][/center] [center][img=http://serverforte.altervista.org/assassinscreedii4tile.jpg][/center] [center][b]ASUS P5K E-WI/FI | INTEL E8400 - 3ghz/6mb cache| Overclock 3.8ghz | 6 Gb ram ddr2/835 | Nvidia Gtx 470 - 1280 mb/320 bit | HDD - 2x500gb sata2 | ATX 630Watt[/b][/center] [center]...::©Copyright by Andrei Tanasie 2010-2014::...[/center]